onsdag, oktober 31, 2007

Valgkampdag 8 = fridag!

I dag blev jeg igen vækket af pakkeposten, der kom med flere brocurer. Min pakkepostmand og jeg har i øvrigt fået et efter omstændighederne godt forhold. Jeg vikler mig nogenlunde tækkeligt ind i en dyne og lader være med at tænke på mit monsterhår, og pakkepostmanden kigger pænt den anden vej.

Ellers har jeg været i Ålborg til bisættelse. Det var helt almindeligt sørgeligt.
Men faktisk lykkedes det mig også der at være en lille smule uheldig.
Efter en rørende ceremoni var der som traditionen foreskriver kaffe. Og hvad sker der? Jeg træder ind i rummet sammen med resten af den sørgende familie, og så blev jeg brutalt overfaldt af en myg! Myg elsker mig! Så der står jeg og baksede med arme og ben, mens de andre, som bestemt påstod, at der ikke var en myg, bare kiggede underligt.
Der var en myg! Men hvordan skulle de andre kunne opdage det, når den nu havde udvalgt sig sit offer med omhu?

I morgen kalder valgkampen igen.

søndag, oktober 28, 2007

Valgkampdag 5 og en folketingskandidat.


Første rosedag, men bestemt ikke sidste.
Folketingskandidaten i Århus V er René Skau Björnsson.

Strikkelyst

Det begyndte med, at jeg så på Liselottes blog. Hun har jo nærmest tømt en garnbutik!

Og så fik jeg lyst til at strikke... Vintertid = strikketid! Men jeg har ikke noget garn.

Godt, så er aftalen med mig selv: Jeg må gerne købe garn til et projekt, som jeg så laver færdigt. Ikke noget med at købe til ti projekter på én gang. Ikke noget med at lave et strikkenetværk med ugentlige møder. Ikke noget om at skrive en strikkebog. Ikke noget med at lave en strikkeforretning. Ikke noget med at lave et projekt i udlandet, hvor kvinder skal uddannes til at strikke til en internetbutik. Kun et lille strikkeprojekt! Slut!

Inspiration:
Winter Wig
Knit hat
Pink

fredag, oktober 26, 2007

Valgdag 3 og andet godt

I dag har jeg sammen med en anden borgerjournalist interviewet Negash Ali.
Magen til talentfuld, ung fyr er jeg overbevist om, at man skal lede længe efter.
Hov...det minder mig om en sang! Et øjeblik...Den er her.

Nå, men det var den valgkamp, jeg kom fra. Vi har haft planlægningsmøde. Nu er der 1000 ting at gøre. Og hvor er vores plakater? Ja, de er efter sigende forsvundet i et fragtfirma. Hvem kan huske navnene på de valgtilforordnede? Nå, det tager vi senere. Hvornår er det bedst at dele foldere ud foran hallen? Ja, sådan er der nye spørgsmål hele tiden.

MEN vi er ved supergodt mod. Udsigten til at få en kvindelig socialdemokratisk statsminister giver den energi, der skal til.

Bare lige for at skære det ud i pap... jeg stiller ikke selv op! Jeg er af underlige grunde blevet spurgt flere gange.

torsdag, oktober 25, 2007

Valgdag 2 og Århus V

De første rundt-på-gulvet-fornemmelser har lagt sig. De første mødeindkaldelser er kommet, og de næste mødeindkaldelser er sendt. Mit e-mailsystem virker sådan en gang imellem...

Alt er præcist lige så kaostisk, som det skal være.

MEN...midt i kampen er det også en premieredag. Webportalen, som jeg skriver og fotograferer til, er åbnet! På aarhusvest.dk kan man nu finde alverdens nyt om... Århus V!

I forbindelse med det skriveri har jeg mødt Agnete, og hun har lavet en blog. Læs den.

onsdag, oktober 24, 2007

Mærkelig dag del. 2

Midt i e-mails og telefonopkald vedrørende valgkamp - og drikning af boblevin - så ringer telefonen igen. Der er dødsfald i familien.

Det er en ældre dame, der er død. Ingen langvarig sygdom, men alderdom. Så det er ikke tragisk. Det er bare underligt...

Nogle dage....

Plus: Specialesamtale, Stine & Anders-kloning, mulighed for ny regering og nyt bolsjelager.

Minus: Udskrivning af folketingsvalg, tanken om aftorning af roser og løben-rundt-om-sig-selv-fornemmelse.

Mærkelig dag!

Mere guldaffald

mandag, oktober 22, 2007

Guldaffald


Hvis der er nogen, der har undret sig over en, der rendte rundt og fotograferede mærkelige ting i Gellerupparken... så var det bare mig!

Hvor ulækkert!


Det kan godt være, at jeg er blevet en anelse hysterisk af at gøre rent på et sygehus, men hvordan kan en rengøringsvogn se sådan ud?!? Gad vide, om vores opgang bliver mere beskidte af at blive gjort rent? Nej, jeg vil ikke vide noget...

tirsdag, oktober 16, 2007

Punt!

Min lillesøster er så tilpas yngre end mig, at jeg kan huske hendes sjove børneord.
Et af dem er punt. Punt er ordet for uidentificeret skidt.
Hvis man for eksempel er faldet i en mudderpøl og har fået beskidte fingre: "Addd, punt!"
Eller hvis man opdager en plet på sit tøj: "Punt!"

I dag tabte jeg et æble, jeg havde bidt af, på gulvet. Da jeg samlede det op, og vendte det om... "Helt klart punt!"

søndag, oktober 14, 2007

Bazar Vest

Nu må vi have nogle opførelsesregler i den Bazar...

Først...hvad skal museumsgang til for? Og det er jo ikke, fordi I ikke fylder, vel? Tre mænd går og snakker side om side tilsæt dertil deres 10-15 børn og 30 indkøbsposer... Og så er farten pludseligt ned i et tempo, hvor en snegl på en dårlig dag virker som en hurtig løber!

Andet....hvorfor stopper folk pludseligt op midt i det hele og kigger forvirret rundt? Du er på et grøntsagsmarked. Det, du ser, er en agurk!

Tredje.... Hvad er der galt i at kigge i den retning, man går? Bare fordi du skal holde øje med en dame i burka, fem umulige, støjende børn, en hoppebold eller din mobiltelefon skal du ikke gå ind i mig, når jeg endeligt er sluppet væk fra museumsgængerne og de forvirrede!

Til sidst...Bazaren søndag eftermiddag er nærmest helvede på jord. Bazaren søndag eftermiddag under fejringen af Eid ER helvede på jord.
Jeg har i øvrigt en af den slags månedlige dage, hvor jeg har smerter helt ned i knæerne og op i maven...og jeg har nok også ondt i nakken, hvis jeg mærker efter. Så.... Lad være med at komme for tæt på! Det gælder også dig , Tivoli!

fredag, oktober 12, 2007

Tivoli mig her og der...

Ramadanen er slut! Eid-festen er i gang, og nu går det for alvor op for mig, at jeg har fået et tivoli i min baghave. Der er blinkende lys, skrigende børn og en eller anden bummende stemme. Men jeg har jo en regel... Suk!

onsdag, oktober 10, 2007

Et godt råd...


Lad være med at spise så meget smøreost, at du ikke kan smide glasset i skraldespanden!

Pariserhjul i Gellerupparken


Se! Min udsigt har fået et pariserhjul. Det kan faktisk godt være, at det stod der i går også, men jeg har først opdaget det i dag.

mandag, oktober 08, 2007

Mandagsbrok om kendtes sexliv

Min veninde Kathrine (Ja, hende, der kæmper med indiske ingeniører i Abu Dhabi!) har en gang sagt under en MSN-diskussion: "Hvis man er kendt, single og kan få sex...så er det da et mærkeligt tidspunkt at gå i cølibat!!!" Og det kan hun jo sådan set have ret i!

Nu er det bare, at jeg er kommet til at tænke på, om det kun gælder for mænd? Jeg synes, at der er et farligt postyr hele tiden over diverse kvinders sexliv. Det drejer sig især om Paris Hilton og Britney Spears.

Øh, hvor er ligestillingspolitiet?

lørdag, oktober 06, 2007

Uhygge!

I går snakkede jeg med Stine over MSN, og vi kom ind på emnet Twin Peaks. Og så kom jeg til at tænke på noget andet uhyggeligt. Hver eneste gang jeg skal noget nede i kældrene under Gellerupparken, så tænker jeg på det her klip...For der er lange øde gange med værelser på begge sider.

fredag, oktober 05, 2007

Solskin, tak!

Ingen kaffe og ingen vampyrvingummi, så kan jeg ikke skrive speciale, før der er købt ind.

I øvrigt - på den nye computer kan man sætte en dims op, der viser vejret et eller andet sted i verden. Jeg ved ikke, hvor smart det var, at jeg har sat destinationen på Damaskus, Syrien. Der er over 20 grader, sommetider over 30 grader, og solskin hele tiden!

torsdag, oktober 04, 2007

Skrive, skrive og skrive.

I dag har jeg skrevet på speciale og ved nu alt om lovgivningsprocedurerne i EU, eller i hvert fald så meget som man kan forlange i et teologisk speciale.
Jeg har skrevet en kommentar om kommunikation og helhedsplanen i Gellerupparken.
Og jeg har redigeret to små interviews med borgmesteren.

Uhhh...så flittig jeg er! Jeg må hellere straks finde på en overspringshandling.

I øvrigt ny computer giver nye computerlyde, som skræmmer mig meget! Og som jeg ikke kender endnu.... For eksempel prøvede jeg febrilsk at trykke på en anden knap, mens computeren ligeså febrilsk prøvede at fortælle mig, at den var ved at løbe tør for strøm...

onsdag, oktober 03, 2007

Åh...Berlin?

At skrive speciale er det mest fantastiske..i hvert fald lige i dag. Jeg sidder ved min nye computer, drikker kaffe og lærer noget, jeg ikke vidste før!

Apropos ny computer - Den har kostet mig alle mine penge i mange måneder fremover. Og selvfølgelig ringer Bedsteveninden i dag og spørger, om jeg vil med tre dage til Berlin i efterårsferien. Minder mig om det her citat: "Led mig ikke i fristelse. Jeg kan sagtens selv finde vej!" Jeg kan ikke huske, hvem der har sagt det.

Bah Buh

I går dødede min computer. Den blev fire år og tre måneder. Men det blev så anledningen til at købe en ny. Et speciale skrevet med pen holder slet ikke. Nu bakser jeg med den nye computer. Det skal nok blive godt, men lige nu føles det som at flytte… Alt ligger på den forkerte plads. Suk.